Mina tankar till haters.

Usch! Hur kan man gilla Justin Bieber? Han sjunger ju som en tjej, han är gay, ful och äcklig!"
Så är det måga som säger om Justin, jag fattar inte varför. Han är en helt vanlig 17 årig kille som lever sin dröm. Bara för det betyder det väll inte att han är gay, ful och äcklig? Nä det gör det verkligen inte.
Alla haters som finns ska skaffa ett liv och sluta sölsa sin tid på att bara sitta bakom en dator skärm och göra Facebook sidor som heter t.ex. "Alla vi som hatar Justin Bieber."
Om någon JB hater ser detta så tycker jag att ni ska tänka såhär:
Tänk om någonsin eran dröm skulle gå i uppfyllese och sedan så ser ni massa YouTube kanaler som är gjorda bara för videos där folk vill visa hur mycket dom hatar er. Tänk om ni såg massa Facebook sidor hette att de skulle döda dig och hur mycket dom hatar dig och att du inte förtjänar ditt liv som du lever. Tänk om det händer dig. Vad gör du då?
Och om ni nu hatar Justin så mycket, varför ens slösa tid på honom? Varför ens skaffa massa YouTube kanaler för att visa hur mycket ni hatar honom?
Seriöst, skaffa ett LIV.
Och om ni någonsin skulle döda honom. Som ni ALDRIG skulle lyckats med. Men om, då skulle ni ha över 13,442,717 tjejer och ganska många killar som skulle HATA er för det som ni gjort!
Justin är en vanlig kille, han går i skolan, han har FLICKVÄN, vilket betyder att han INTE är gay. Och om ni tror att han inte tycker om sina fans så har ni fel. Han ÄLSKAR sina fans mer änn allt annat på jorden.
Det va bara mina tankar. Kommer ett till inlägg om Jelena snart..
Se, han älskar sin fans och vi älskar honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0