Navelpiercing ♥

Här har ni en bild på min piercing. Åh, jag fullkommligt älskar den.

~Dagens Låt ~

Overboard - Justin Bieber ft. Jessica Jarrell.

~.~

Photos by me ~

Lite foton som är tagna av mig.
- Pussaar! :)

~ Chapter 4 ~

Jag sms: ade Caroline och frågade om hon var klar, men det var hon inte. Så jag tog upp min dator och loggade in på twitter. Först scrollade jag ner på timelinen, men det hade inte hänt så mycket där. Sedan tittade jag på mina mentions och där hade jag massa nya mentions från…


(Elena ser nästa ut såhär, fast hon har mörkbrunt hår..)

… Bella. ”Hey baby! Wazzuup? Ska vi ses på söndag? Hör av dig!” Jag skrev tillbaka att vi skulle ses på söndag och sedan var det mest tweets från Beliebers… som typ undrade om jag och Justin var tillsammans osv. men jag antog att vi inte skulle gå ut med det på ett bra tag, och det är ju bara skönt för oss båda. Jag vet hur Justins fans är, de skickar hotbrev till hans flickvänner, till exempel, Caroline sa till mig att Justins ex- Catlin- hade fått massa hotbrev av hans fans… och det vill jag inte få just nu när vi precis blivit tillsammans.

När jag hörde att det plingade på dörren stängde jag ner datorn och gick till dörren för att öppna för Caroline som förhoppningsvis skulle stå där. Och mycket riktigt, där stod Caroline med ett par ljusa jeans, ett vitt linne, en blå och vit randig skjorta, skinnjacka och conevers. ”Heej!” Sa hon och kramade mig ”Heej!” Sa jag och kramade tillbaka, hon gick innanför dörren och tog av sig sin skinnjacka och sina conevers sedan gick vi in till vardagsrummet och satte på teven o väntade på att klockan skulle bli halv 5.

När klockan väl blev halv 5 så satte vi oss i min bil och åkte mot Staples Center. Innan vi gick ut ur bilen så sms:ade jag Justin och sa att vi var framme, han svarade att vi skulle vänta där vi var och att Kenny skulle komma och hämta oss. Efter 10 minuter så knackade någon på fönsterrutan, jag tittade dit och där stod Kenny, lika glad som alltid. Vi gick ut ur bilen och hälsade på honom, sedan gick vi mot bakdörren. När vi kom in till Justin så hälsade vi på honom och sedan bad vi en bön som hela crewet brukar göra innan varje konsert. Sedan så gav jag honom en puss på kinden och viskade i hans öra "Lycka till Justy!" han log och sedan sprang han ut på scenen och vi andra- jag, Caroline, Pattie, Usher och några fler.

*

När showen var slut så gick vi backstage igen och gick in i Justins louge för att vänta på honom när han duschade. När vi kom in i hans louge så var Justin redan och duschade så vi satte oss i en röd soffa som fanns där, jag, Pattie och Caroline pratade om allt möjligt och Pattie var verkligen jätte snäll och hon tyckte att det var bra att jag och Justin hade blivit tillsammans, hon berättade också att dagen vi blev tillsammans så hade Justin ringt henne på direkten och berättat det och han var jätte glad i telefonen. Det är ju bara för gulligt. När Justin kom ut ur duschen så hade hela hans crew (alla dansarna osv.) kommit in i rummet, och Justin kom ut med bara handduken runt midjan och det droppade vatten från hans hår ner på magen. Gosh. Just då kom jag på mig själv att sitta och titta på hans mage och bita mig i läppen, i samma sekund sa Justin "Gumman, det är okej att titta. Du kan få titta mer på den senare..." och klappade sig på magen, men innan han nästan hann avsluta meningen så var Pattie snabb med att rycka in "Justin! Jag är inte döv." sa hon och tittade bestämt på Justin som nu tittade ner i golvet. Alla i crewet, inklusive jag och Caroline satt knäpp tysta och tittade på Justin och Pattie.

När Justin hade tagit på sig kläder och alla var klara så åkte jag, Justin och Caroline hem. Caroline åkte hem till henne och jag och Justin åkte hem till mig, det var första gången Justin skulle få träffa mamma och pappa, det var också första gången som han skulle sova hos mig. Bara mina föräldrar är för pinsamma…

”Hej, vi är här nu!” ropade jag när jag och Justin klev innanför dörren hem till mig. ”Hej gumman! Kom hit!” Ropade mamma tillbaka glatt. Jag tittade ursäktande på Justin men han log bara. När vi kom in i köket så satt mamma och pappa vid köksbordet och Justin gick direkt fram och hälsade ”Hej, Mrs. Kanter, jag heter Justin.” Mamma skrattade och sa ”Hej Justin, vi har hört mycket om dig! Och du kan kalla mig Susan.” Jag blängde på mamma och sedan gick Justin fram till pappa och skakade hand med honom också och hälsade. ”Hej, sir. Jag är Justin.” Pappa skakade hans hand och sa sedan ”Hej Justin. Du kan kalla mig Bruce.” Jag skrattade för mig själv när pappa och Justin hälsade på varandra, för Justin såg helt plötsligt så vuxen och han tog fram en helt annan sida av sig själv. ”Så, vi finns på mitt rum om det är något!” Sa jag och drog med mig Justin upp på mitt rum. När vi kom upp till mitt rum så satte vi oss på min stora dubbelsäng som fanns mitt i mitt lilla och vita rum. ”Fint.” Sa Justin och log mot mig ”Tack, men du är finare!” sa jag och log tillbaka, ”nej, vi båda vet att det inte är sant.” jag skrattade och skakade lite lätt på huvudet och gick sedan och satte mig bredvid Justin och frågade vad vi skulle göra. ”Vet inte, vad vill du göra?” Jag tänkte efter lite och sedan sa jag ”Åh! Jag vet, vi kan ställa frågor till varandra. Alltså sådant som vi inte vet om varandra redan!” och log, Justin skrattade lite åt mig och sedan sa han ”visst.” Justin började med att fråga, först så satt han och funderade en stund, men sedan kom han på en fråga ”Har du någonsin velat kunna sjunga och dansa inför en stor publik?” Jag tänkte efter lite men sedan svarade jag ”Jo, faktiskt, när jag var liten så gick jag i en dans grupp men när vi väl skulle visa upp så var jag sjuk. Men att sjunga vet jag inte… om jag ska vara ärlig så sitter jag och skriver små snuttar på låtar för mig själv ibland…” han tittade förvånat på mig ”Va? Får jag se dem?” jag skakade på huvudet ”Det var ju två frågor!” Han skrattade och sa att det var nu min tur att ställa en fråga till honom. Jag funderade en stund, sedan kom jag på en fråga men innan sa jag ”Man får väll ställa hur privata frågor som helst va?” han skrattade och nickade. ”Okej, var ser du dig själv om tio år?” frågade jag, han funderade lite men sedan sa han ”Jag ser mig själv gift och ha tre underbara barn.” Jag nickade och sedan var det Justins tur, han frågade om han fick se mina låt texter oh det fick han. Han tyckte att de var jätte bra.

*

Efter ett tag frågande så bestämde vi oss för att se på någon film. Vi tog fram In time med Justin Timberlake som huvudroll. Sedan gick vi ner till köket för att göra både varm choklad och chokladpudding. Under tiden vi gjorde det så kände jag hur mammas och pappas blickar brändes i ryggen på mig och Justin också för den delen. När vi gick ut ur köket så hörde jag att mamma sa ”De är så söta tillsammans!” Justin log och tittade på mig, jag log tillbaka och sedan var vi uppe i mitt rum och satte på filmen.

Filmen var ganska bra, men egentligen så tittade vi inte så mycket, vi satt mest och små kysstes hela tiden. Justin är så gullig av sig, det finns verkligen inte någon gulligare än honom och nu förstår jag varför alla Beliebers älskar honom så mycket!

Nästa Dag…

Jag vaknade tidigt på morgonen och kände att jag inte skulle kunna somna om, jag tittade på klockan på min iPhone som visade 09:05. Justin sov fortfarande, lika djupt som vanligt. Han skulle säkert inte ens vakna om det smälldes en bomb här inne… haha. Jag bestämde mig för att busa med honom så jag reste mig försiktigt upp ur sängen och tog en av mina White board pennor…

Justins Perspektiv

Det var kallt ute, jag var ute- mitt i ingenstans. Plötsligt ser jag att pappa, Jazzy och Jaxon kommer mot mig, de ser glada ut… sedan efter dem kommer mormor, morfar och mamma… och Elena! Alla ser glada ut, förutom Elena som ser besviken ut. De kändes som att de gick i slowmotion mot mig och att jag bara satt där mitt på en äng på gräset. Precis när Elena skulle säga något så blev allt svart.

Jag öppnade hastigt upp ögonen och framför mig satt Elena med sin mobil och skrattade åt något. Hon tittade sedan på mig och skrattade ännu mer. ”Vad är det?” frågade jag trött, hon lugnade ner sig lite och sa sedan ”Kolla din Twitter så får du se!” Jag tog tag i min mobil som låg på sängbordet och loggade snabbt in på Twitter, jag gick in på mina mentions och där var en från Elena, hon hade skrivit ”Nice painting you got on your face @justinbieber! Made by me;)” och sedan var det en länk till en bild, jag tryckte på länken och upp kom en bild på mig när jag sover och har massa svarta sträck och små hjärtan i hela ansiktet. Jag tittade ilsket på Elena och hon slutade skratta direkt när hon såg min blick. ”Detta ska du få för!” hon reste sig upp från stolen som hon suttit på och sprang ut ur rummet, jag hoppa upp ur sängen och sprang efter henne. ”Eleenaaa? Sweetie, kom fram, kom fram vart du än är!” sa jag med tillgjord röst när jag stod i vardagsrummet. Jag hörde att hon fnissade lite, och kom direkt på vart hon gömde sig någonstans- toaletten. Jag gick mot toaletten och knackade, hon svarade inte. Jag gick till köket för att hämta en kniv så att jag skulle kunna låsa upp dörren utifrån. Jag låste upp dörren och öppnade den. Jag gick mot Elena som satt på toalocket ”Snälla, skada mig inte!” sa hon med tillgjord röst, jag skrattade och tog hennes hand och drog upp henne i min famn, hennes panna var mot min och vi tittade in i varandras ögon, hon började skratta lite lågt, jag avbröt henne med en kyss, jag började gå framåt så att hon gick baklänges. Hon stannades av badkaret och jag avbröt kyssen och puttade i henne i badkaret och satte på vattnet så att hela hon blev dyngsur. Sedan stängde jag av vattnet och nu tog hon tag i min hand och drog i mig i badkaret så att jag också blev blöt, jag låg över henne och hon tittade på mig och skrattade… antagligen åt min ”fina” målning i ansiktet. Hon puttade undan mig och ställde sig upp, jag ställde mig också upp och tog tag i hennes midja och tryckte hennes kropp mot min kropp. Jag kysste henne och hon besvarade den, efter en stund så avbröt hon den och sa ”nu tycker jag att du ska tvätta ansiktet!” jag nickade instämmande och vi gick ut ur badkaret. Elena gick upp till sitt rum och satte på sig andra kläder medans jag försökte tvätta bort sträcken och de små hjärtana som jag hade i ansiktet. Efter en stund så kommer Elena tillbaka till mig, hon försökte hjälpa mig att ta bort det som jag hade i ansiktet men det gick inte så jätte bra. ”Var du tvungen att måla mig i ansiktet med en white board penna?” sa jag, hon skrattade och sa sedan ”Ja, jag hade tråkigt och visste inte vad jag skulle göra…” jag log mot henne och reste mig sedan upp från toalocket och gick ut ur badrummet och in i Elenas rum. Hon kom efter mig och frågade vad vi skulle göra ”vi kan ringa Ryan och Chaz och fråga om de vill följa med till stranden och bada?” hon nickade och jag ringde Chaz & Ryan, de ville gärna följa med så vi bestämde att vi skulle mötas vid stranden om en kvart. Efter att jag hade ringt Ryan & Chaz så ringde jag Kenny och sa att vi skulle till stranden och att han skulle komma dit. För man vet ju aldrig vad som kan hända.

På stranden var det inte så mycket folk, vilket var skönt. Alla hade redan på sig sina badkläder så Ryan och Chaz fick snabbt av sig sina tröjor och sprang i vattnet. Jag och Elena lade ut alla handdukar på en rad och tog sedan av oss våra kläder och gick till Ryan & Chaz som redan hade doppat sig i vattnet. Efter att vi hade badat ett tag så gick vi upp och lade oss på våra handdukar och solade, sedan kom jag på att jag hade med mig min iPod och mina iPod högtalare, jag tog fram det och satte på Without you- David Guetta ft. Usher. Efter en stund solande så märker jag att det börjar komma paparazzis. Men just nu orkade jag inte bry mig så jag sa till Kenny att han skulle säga till dem att hålla sig på avstånd. Vilket de faktiskt gjorde. Vi solade och badade och hade allmänt roligt och min målning i ansiktet var nu borta. Plötsligt kom Elenas låt texter upp i mitt huvud. ”Elena!” Hon vände sig mot mig ”Ja?” sa hon, och eftersom att vi låg bredvid varandra så var våra ansikten inte så långt ifrån varandra och jag hade bara lust att ge henne en kyss. Men det kunde jag ju inte. ”Jag tycker att vi ska visa Scooter och Usher dina låt texter!” sa jag och log stort mot henne, hon tittade förvånat på mig ”Nej. De är ju jätte dåliga!” Jag skrattade och skakade på huvudet. ”Jag ska till studion imorgon, så du får följa med mig och ta med texterna.” Hon skakade på huvudet och sa nej. ”Jo, nu ska du följa med mig även om du vill eller inte.” sa jag bestämt, hon suckade och mumlade ett ”okej.”

*

Elenas Perspektiv

När jag kom hem så hängde jag mina badkläder på tork, jag kollade om mamma och pappa var hemma men det var dem inte så jag satte på min dator och började spela How To Love – Lil Wayne. Jag loggade in på Twitter men där hade det inte hänt så mycket förutom att några av Justins fans hade skickat lite hot tweets till mig, men jag antar att jag får vänja mig om vi ska vara tillsammans. Jag kollade på OceanUp för att kolla om det hade kommit upp några bilder från tidigare idag på mig, Ryan, Chaz & Justin, och japp, det hade det. En hel del faktiskt. Jag fastnade för en bild, det var när vi låg på stranden och solade och jag o Justin låg med våra ansikten nära varandra. Jag läste det som stod under…

”Den stora pop artisten Justin Bieber, 17, såg tidigare idag vid en strand i Atlanta med sina tre vänner, Ryan, Chaz & Elena. Elena är Bieber’s gitarrists lillasyster och ingen vet om det är något mellan dem. På Twitter så ser man att de är med varandra ganska mycket och de verkar vara nära vänner. Som man ser på bilden ovanför så ligger de väldigt nära varandra med ansiktena, precis som om de skulle kyssas. Men som sagt ingen vet om det är något mellan dem… vad tror ni, är det något mellan Justin och Elena? Det återstår att se!”

Suck. Jag vill inte gå ut med vårt förhållande ännu och det vill nog inte Justin heller. Jag stängde ner sidan och stängde av datorn och ringde mamma för att fråga när hon kommer hem. Hon och pappa skulle vara borta hela natten på sjukhuset- de jobbar på sjukhuset. Jag ringde Justin och frågade om han ville komma hit och sova över igen, det ville han gärna. Eftersom att vi inte bodde så långt ifrån varandra så kom han efter 15 minuter. Vi satte oss i vardagsrummet och Justin satte på Paranormal Activity. Jag som hatar skräckfilmer. ”Justin, jag hatar skräckfilmer och jag kommer inte kunna sova i natt!” gnällde jag, Justin lade sin arm runt mig och drog in mig i hans famn och sa sedan ”men jag är ju här. Du behöver inte vara rädd, och om du blir rädd så är det bara att hålla i min hand. Okej?” jag nickade och fnissade lite. Filmen började och den var… usch!

Efter filmen så var klockan 8 och vi bestämde oss för att baka. Jag tog fram grejer till att baka kladdkaka. När vi skulle lägga i mjölet så började Justin kasta mjöl på mig och sa att det var för att jag hade ritat på honom i morse. Jag kastade tillbaka och nu var mjölkriget igång.

När vi hade satt in kladdkakan så satte vi oss ner vid köksbordet och pratade. ”hur länge ska den vara inne i ugnen?” frågade Justin ”i typ tio minuter eller något bara.” sa jag och log mot honom. Vi satt mitt emot varandra och det blev tyst. Justin avbröt tystnaden genom att säga ”får jag ta ett kort på dig?” jag tittade konstigt på honom ”Varför?” han skrattade och sa sedan ”Jag vet inte, jag vill ha en snygg bakgrundsbild på min mobil.” och tog sedan upp sin mobil ur fickan. Jag skrattade åt det han just sagt, han riktade sin mobilkamera mot mig och jag log honom.*Klick* lät det när han tog bilden. Utan att visa mig så gjorde han något och lade sedan tillbaka telefonen i fickan. Jag reste mig upp för att kolla till kakan, jag stack ner en kniv för att se om den var kladdig nog, ja, det var den, jag tog ut den. När jag vände mig om mot köksbordet igen så satt inte Justin där längre. ”Justin?” ropade jag och började gå ut ur köket för att leta efter honom ”Jag kommer!” sa han och i samma sekund så såg jag honom komma ner för trappan och höll i min gitarr. ”Sätt dig här, jag ska spela en låt för dig.” sa han och klappade på soffan, jag satte mig ner och Justin tog en pall och satte sig framför mig. Han drog några drag på strängarna och började sedan sjunga.

You are the most beautiful thing I know, when you touch me the whole world stops, and every time I see your face, I look into your eyes and I can see a smile, in those brown, brown beautiful eyes. Without you I feel like nothing, and when you not are near me I can’t stop thinking about you, so I’m asking you, my shawty do you love me, do you do that?

Sjöng han och mitt leende i mitt ansikte kunde inte försvinna. ”Det är så långt jag har kommit på den låten…” sa han och lade gitarren på bordet bredvid honom, jag ställde mig upp och gav honom en stor kram och viskade i hans öra ”Ja, jag älskar dig.” han avslutade kramen och tittade in i mina ögon ”Bra, för jag älskar dig med.” sa han och log, jag log tillbaka och gav honom sedan en kyss.

”Jag tror att vi kan äta kakan nu.” sa jag och reste mig upp ur soffan och började gå mot köket, Justin kom strax efter mig. Vi skar varsin bit och tog grädde till. Vi gick av någon anledning upp till mitt rum och satte oss där och åt kladdkakan. ”Gosh, den var skit god!” sa Justin och tittade imponerat på mig ”Haha, ja eller hur. Du är ju bra på att baka ju, jag trodde inte det!” sa jag och Justin började skratta ”Fast det var ju du som gjorde det mesta… så det är ju du som är mästerkocken här.” sa han övertygande. Jag skrattade och skakade på huvudet. Jag hörde att någon öppnade dörren på nedervåningen, det var säkert mamma eller pappa så jag orkade inte bry mig för tillfället. Jag och Justin pratade om allt mellan himmel och jord, men efter en stund så knackar det på dörren, jag sa att personen kunde komma in och dörren öppnas av mamma. ”hej mamma.” sa jag och Justin hälsade också, mamma sa god natt och gick sedan och lade sig, sedan kom jag på att pappa inte var hemma men han var säkert upptagen på sjukhuset eller något.

Nästa Dag.

Jag vaknade av att Jacob kom in i mitt rum och började skaka på mig. ”Vad?” sa jag trött och irriterat. ”vakna, vakna, vakna. Det är frukost nu!” sa han hypert, han hade säkert varit uppe hela natten igen. Han sprang ut ur mitt rum, jag vände mig mot Justin som låg med huvudet under täcket så att man inte såg honom. Jag skrattade för mig själv och lyfte på täcket, där låg han med håret år alla håll och öppen mun, gud, den killen alltså. Jag lade tillbaka täcket över hans huvud och gick mot garderoben och tog kläder och gick sedan in till badrummet för att duscha. Efter duschen så tog jag tag i en handduk och virade den runt håret och tog sedan på mig kläderna som jag tagit med mig in, ett vitt linne, en svart tunn och nästan genomskinlig skjorta och sedan tog jag på mig mina vita shorts. När jag kom ut ur badrummet så satt Justin upp i min säng utan tröja med bara byxor på sig. När han såg mig så reste han sig upp och tog på sig tröjan. Sedan kom han fram till mig och gav mig en kyss och sa ”Good morning beautiful.” jag log och sa ”Good morning handsome.” Sedan gick vi ner till köket och satte oss vid bordet med de andra.

Vi tackade för frukosten och gick sedan upp till mitt rum och Justin satt för det mesta bara och sms:ade på sin mobil. Tillslut så tyckte jag att han blev lite för osocial så jag frågade vem han messade med och då sa han Scooter och lade ifrån sig telefonen. ”Förlåt för att jag var så osocial, men Scooter sa att vi skulle åka till Canada om två dagar…” sa han och såg lite ledsen ut ”Vad roligt, men varför ser du så ledsen ut?” sa jag och tittade på honom oroligt. ”Jag måste ju åka ifrån dig… om inte…” sa han och såg genast gladare ut, ”om inte vad?” frågade jag och han höll upp handen och gjorde en gest som att jag skulle vänta, han tog upp sin mobil och ringde någon. ”Hey man… kan Elena följa med till Canada? … jag lovar att jag ska sköta mig! ... ja… okej… aa, hon ska fråga hejdå!” sa han och blinkade med ena ögat mot mig, jag tittade förvånat på honom men han log bara och lade mobilen i fickan igen. ”Kom, vi går och frågar dina föräldrar om du får följa med till Canada!” sa han och reste sig upp ur min säng som vi nyss suttit i. Jag reste mig sakta upp och försökte få in orden som han nyss sagt vi går och frågar dina föräldrar om du för följa med till Canada. Tänk om jag får följa med, då kommer jag få träffa Justins pappa och resten av hans familj… tänk om de inte gillar mig? Kommer Justin lämna mig då?


Hur kommer det gå för henne om hon får följa med till Canada? Och kommer Justins pappa gilla henne?
Kommenteraaa.. :)
P.s. denna var lite kort men det kommer mer :)

RSS 2.0